vrijdag 12 november 2010

Happy Holidays!!

Graag wil ik deze keer laten zien dat je ook een leuke kaart kunt maken als je eens een keer geen zin hebt om een stempelafdruk of een digi in te kleuren. Of gewoon omdat je misschien nog heel veel Kerstkaartjes wilt maken en je het een beetje aan de tijd ontbreekt of gewoon omdat je dit leuk vindt!

Ik heb dit kaartje gemaakt met werkelijk een prachtig bloc scrappapier van DCWV namelijk Winter Wonderstack 12 x 12 inch.

Dit blog bevat echt prachtige scrappapier met veel dessins, zowel glimmend als mat. Wat ik hier nog meer erg leuk aan vind, is dat je verder niet veel nodig hebt om mooie kaartjes te maken. In dit blog kom je verschillende mooie afbeeldingen tegen waar je een kaartje mee kunt maken. Ik heb gekozen voor de afbeelding van de pinguin. Ik heb de kaart alleen nog afgewerkt met een rub-on, een charm, en wat kleine zilverkleurige kraaltjes in de vorm van een kerstster.
Ik heb gebruikt:
wit cardstock van 15 cm. x 15 cm.
daar op donkerblauw cardstock van 14,3 cm. x 14,3 cm.
daar weer bovenop scrappapier 14,1 cm. x 14,1 cm.
2 cirkels gesneden uit donkerblauw cardstock met een doorsnede van 8,2 cm. daarboven op een cirkel van scrappapier met een doorsnede van 8 cm.
Voor het snijden van cirkels gebruik ik al jaren deze cirkelsnijder. Voor mij een onmisbaar stuk gereedschap.

114980/1500 Cirkelsnijder C-1500
donkerblauw cardstock van 8,7 cm x 9,5 cm. daar op scrappapier 8,4 cm bij 9,3 cm. De pinguin heb ik uitgeknipt en daar weer bovenop geplakt.
Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!
liefs Yvonne

4 opmerkingen:

 1. Dat is een prachtige kaart , Yvonne ! En idd. wel eens fijn om niet te hoeven kleuren. Ik pak dan wel eens een ( vintage ) afbeelding van internet. Die pinguin is zooooooooo schattig !! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig kaartje hoor! dit papier kende ik nog niet.
  Ik gebruik deze cirkelsnijder zelf al jaren, en ik vind het wel grappig dat ze er altijd bij vermelden dat deze met een drukpunt werkt maar nooit lees je dat je deze er af kan draaien en dat je hem dan ook gewoon met punt kan gebruiken. Voor sommige dingen is dat super handig. Wist jij het wel?
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo yvonne, wat een lief kaartje:)
  ik ben gelijk volger van je blog geworden, er staat zoveel mooie en leuke creaties op:)
  groetjes adriana
  als je het leuk vind om bij mij langs te komen dan is hier de link van m'n blog
  http://cardsfromproudgranny.blogspot.com/
  laat je wel een berichtje achter;)

  BeantwoordenVerwijderen