donderdag 23 juni 2011

*Greetings to you.

Deze kaart diende als voorbeeldje voor de Kaarten challenge van deze maand bij Create4fun.
Je kunt nog steeds mee doen met de challenge. Klik snel op deze link om naar de andere prachtige voorbeeldkaarten te kijken en inspiratie op te doen.

Zelf ben ik naast stempelen erg gek op vintage plaatjes en deze kaarten zijn bijna altijd wel geschikt om naar iemand te sturen. Ik heb dan ook bijna de hele harde schijf op onze computer vol  gemaakt met het verzamelen van allerlei leuke vintageplaatjes:)

Gebruikte materialen:
Nestabilities Classic Oval Large, Shapeabilities Fancy Tags. De uiteinden van de Fancy tags heb ik onder de ovalen geplakt. Zo lijkt het net een ouderwets fotolijstje.
Fairytale Roses en bloemen van Prima Marketing. De randen heb ik aangezet met Distress inkt Walnut Stain, daarna alles gestikt en tot slot nog aangezet met Distress Crackle Paint
Papier komt uit een Paperstack van DCWV- Linen Closet en het stukje tekstpapier komt uit een oud Frans leesboek gevonden op de rommelmarkt. De tekststempel komt uit een oude serie van Inkadinkado- Personal Impressions.


Wens ik jullie veel freubelplezier met dit plaatje en nog een fijne week verder.


Groetjes,
Neltine

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart. Mooie kleuren ook. Heb de afbeelding opgeslagen. Je weet maar nooit. Bedankt hiervoor.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is een hele mooie kaart en het plaatje wat je hebt gebruikt is ook erg mooi
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Neltine!
  Haha ik heb op mijn pc ook een aparte map met nostalgische plaatjes en gebruik ze dan ook regelmatig. Deze zal ik er ook aan toe voegen en je mooie kaart sla ik dan weer op in mijn map met leuke kaart ideeën.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen